Parteneriat

Apropiere față de client și credibilitate

Societățile noastre de distribuție și societățile comerciale mixte din diferite țări, cu angajați pentru diversele segmente de piață de la fața locului, garantează o cât mai mare apropiere de client. Consultanța competentă la nivel regional, fiabilitatea și amabilitatea ne asigură acceptare pe scară largă, credibilitate și cooperare pe termen lung.

Baza acestui grup de valori este orientarea consecventă a întreprinderii noastre spre cerințele clienților noștri.

Ajutor și consiliere

Vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de noi. Aveți întrebări cu privire la produsele noastre? Aveți nevoie de ajutor la montaj? Aveți nevoie de asistență pentru întocmirea proiectelor complexe? Angajații noștri vă asistă în fiecare etapă a proiectului. Indiferent unde aveți nevoie de ajutorul nostru. Prin îmbunătățirea permanentă a serviciului nostru de asistență în fiecare etapă a colaborării, punem bazele unui parteneriat autentic.

Rapiditate și siguranță

Procedurile optimizate garantează că produsele OBO sunt întotdeauna la momentul potrivit, în locul potrivit, pe întregul glob. În acest sens, factorul central este o analiză optimizată a articolelor în combinație cu un nivel înalt de disponibilitate și siguranță la livrare. Datorită centrelor noastre de segment de piață și de distribuție din peste 60 de țări, dispunem de flexibilitatea pe care o solicită clienții noștri.